A jó kávé

A jó kávé = LAVAZZA 10 pontja

01. A jó kávé orrot, szemet, szájat vonz illatával, látványával, aromájával, messziről érezni, hogy valahol kávéznak.

02. A jó eszpresszó kávé tetején kissé vöröses, barna 3-4 mm-es egybefüggő krém van.

03. A jó kávé krémjének tetején megáll a cukor, és csak lassan süllyed le a krém alatt  nem látható kávéba.

04. A jó kávé kellően meleg, mert akkor lehet érezni  sajátos, kissé olajos aromáját.

05. A jó kávé kellemes, kissé édes, hosszan tartó utóízt hagy a szájban.

06. A jó kávé másodpercek alatt készül el, és akkor igazán élvezetes, ha 2 percen belül megisszák.

07. A jó kávé rövid, és mivel a koffein vízben oldódik, csak 50 mg a koffeintartalma, szemben a hosszú kávékkal -100 mg.

08. A jó hosszú kávét – ha gyengébbet szeretnénk – nem tovább kell főzni, hanem forró vizet kell adni hozzá,így nem nő koffeintartalma.

09. A jó koffeinmentes kávé csak cca. 4 mg koffeint tartalmaz, de illata, színe, aromája nem tér el a koffeinestől.

10. A legjobb kávét patronos géppel készíthetjük el. Egyszerű működés – nincs pazarlás – nincs piszok és zacc -másodpercek alatt kész – bárki készíti, mindig garantált a krémes, forró, aromás, kitűnő minőségű kávé, hiszen a patronban lévő tökéletes tömörítésű kávé garantálja az állandó, kiváló minőséget, nem az emberi kéz.

Lorem ipsum dolor sit amet, quem sanctus docendi per no, natum voluptaria mei ad. Iuvaret sensibus definiebas ut cum, mazim iudico maluisset vix cu, rebum tollit audiam